Betingelser

Priser

Priser ved vare-info. er inkl. 25% moms.
 
OBS! I ordreformularen angives prisen uden moms. Denne fremgår separat nederst i formularen, hvor den lægges til total-beløbet.

Betaling

Varer betales straks ved bestilling via PayPal.

PayPal fungerer præcis som alm. kort-betaling, og du kan anvende Visa/Dankort og Visakort. Som kunde er det ikke nødvendigt at have oprettet en PayPal-konto for at kunne benytte systemet til betaling hos leLivre.

Forsendelse (privat salg)

Ordrer sendes via DAO/GLS til private adresser i Danmark og via PostNord til adresser udenfor Danmarks grænser.

Der er fast pris på forsendelse til private kunder via pakkeshop.
 
Forsendelse B2B (business to business) 
 
Ved salg til anden shop, med henblik på videresalg, aftales rabat og forsendelsesomkostninger på forhånd. Kontakt os for tilbud og priser.

Leveringstid

Ordrer, der er modtaget og betalt senest kl. 14:00 (mandag-fredag), bliver så vidt muligt afsendt samme dag. Når pakken er afsendt af os, går der typisk et par dage, før den lander hos dig. 
 
I forbindelse med højtider, ferier etc. må der påregnes længere leveringstid. Har du ikke modtaget din ordre senest 10 hverdage efter bestilling, så kontakt os via E-mail eller telefon.
 
Pakkens vej
 
Når vi har indleveret pakken til dig i en pakkeshop, modtager du både en SMS og en E-mail, som fortæller, at pakken er registreret. Når pakken er landet i din nærmeste pakkeshop, og den er klar til afhentning, vil der ligeledes tikke en SMS og en E-mail ind. Ved afhentning skal du oplyse koden, som er angivet i SMS/E-mail, for at få udleveret pakken. leLivre modtager en SMS, når du har hentet pakken.

Se også "Forudbestilling" herunder.
 
Forudbestilling

Når vi har sendt en ny titel til trykning, bliver bogen sat til salg i vores shop, således at man kan sikre sig et eksemplar allerede inden udgivelsesdagen.
Er der tale om en forudbestilling, vil dette tydeligt fremgå af vareinfo.
Vi ekspederer forudbestillinger straks, vi har modtaget bogen fra trykkeriet.
 
Fortrydelsesret

I henhold til Forbrugeraftaleloven om fjernsalg er der en fortrydelsesret på 14 dage, regnet fra den dag, du modtager forsendelsen.

"Hvis køber ønsker at benytte fortrydelsesret og har modtaget varen, skal forbrugeren sørge for tilbagesendelse, det vil sige betale omkostningerne herfor."

Ved returnering pakkes ordren lige så forsvarligt som den var ved modtagelsen.

Det anbefales, at ordrer returneres med indleveringskvittering fra posthuset.

Returpakker sendt pr. efterkrav vil IKKE blive accepteret som returneret!

Køber betaler selv alle udgifter i forbindelse med returnering.

Varen skal ved modtagelsen hos leLivre være i væsentligt samme stand, som da den blev sendt til køber - med mindre andet er aftalt.

Varer som IKKE tages retur:

• Signerede bøger.
• Varer i brudt emballage.
• Varer som har været brugt helt eller delvist.
• Varer der lugter af røg.

Ved returnering af varer refunderes varens pris via PayPal indenfor 5 hverdage, regnet fra den dag leLivre har modtaget forsendelsen.
 
Øvrige informationer

Det er altid bedre at spørge en gang for meget end en gang for lidt. Så har du spørgsmål til varerne, betalingen, handelsbetingelserne etc., så send os en mail, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

HUSK! - altid at læse handelsbetingelserne for køb helt igennem og studere fotos og vare-info. grundigt, inden du afgiver din ordre. Det er den allerbedste måde til at undgå misforståelser!
 
[ Senest opdateret september 2023 ]
 
Du kan også finde
leLivres bøger på dit
BIBLIOTEK:
 
 
 
 
 
 
 
Klip på et link herover
og kom direkte til
bogens side på
www.bibliotek.dk
leLivre | CVR: 26210046 | Pilegårdsvej 2, Tokkerup, DK-4320 Lejre